AudicienSPRAKTIJK  |  5 jaar garantie  |  60 dagen uitproberen

BEL NU: 035 24 00 123

 

Wij zijn uw toegewijde audicien in Loosdrecht. Toegewijd omdat persoonlijke aandacht en maatwerk bij ons de standaard vormen. Vanzelfsprekend bent u bij ons op locatie welkom. Wij zijn een ervaren, allround audicien en officieel door de StAr (Stichting Audicienregister) erkend. Of u nu beginnende hoorproblemen vermoedt of al last hebt van ernstigere klachten: wij bieden u altijd een oplossing op maat met diverse hoortoestellen, accessoires en gehoorbescherming.

Onze Widex hoortoestellen
Wij zijn officieel dealer van Widex hoortoestellen en bieden u een assortiment van tientallen toestellen die wij kunnen personaliseren om helemaal op uw wensen en behoeften aan te sluiten. Op onze website kunt u alle toestellen bekijken en vergelijken. Ook kunt u middels filtereigenschappen aangeven wat voor u belangrijk is in een hoortoestel. U krijgt dan een aangepaste selectie te zien. Vanzelfsprekend voorzien wij u van meer informatie en advies wanneer u een daadwerkelijk een toestel wilt gaan gebruiken.

Onze accessoires
Wij kunnen u ene complete lijn accessoires leveren om uw hooroplossing nog eenvoudiger of doeltreffender te maken. Denk accessoires die het geluid van uw telefoon naar uw hoortoestel streamen, of accessoires waarmee u het geluid van uw tv via uw hoortoestel kunt beluisteren. Ook bieden wij talloze afstandsbedieningen, opladers en speciale telefoons.

Gehoorbescherming en oordopjes
Voor wie gehoorproblemen ervaart, is gehoorbescherming cruciaal. Hiermee voorkomt u dat uw gehoor verder achteruitgaat. Ook mensen zonder of met slechts zeer lichte hoorproblemen kunnen uiteraard bij ons terecht voor de beste oordoppen. Wij bieden meerdere varianten die zijn ontworpen met het oog op specifieke bezigheden of behoeften. Ze kunnen zowel privé als tijdens het werk gedragen worden. Daarnaast bieden wij speciale bescherming voor tijdens het zwemmen en vindt u bij ons de allerbeste oordopjes om veilig en comfortabel van uw muziek te kunnen genieten.

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?
Als uw audicien in Loosdrecht staan wij voor u klaar om uw vragen te beantwoorden, u van advies te voorzien of een afspraak te maken. Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

hoortest-man